O reteta deliciosa de piept de rata: dovlecel, ciuperci, unt, usturoi, sare, cimbru, ulei, ceapa, rosii cherry, faina. Ingrediente: 1 dovlecel (250 g) 150 g ciuperci 50 g unt 1 căţel de usturoi sare 1 crenguţă de cimbru 4 bucăţi de piept de raţă (800 g) 2 linguri de ulei 2 cepe mici 200 g […]
Piept de rată cu portocale din: piept de rata, portocale, lichior de portocale, zahar brun, sare, piper, oregano si boia. Ingrediente: 3 piepti de rata 4-5 portocale 5 linguri de lichior de portocale 2 linguri de zahar brun sare piper oregano boia Mod de preparare: Se spală piepţii şi se crestează partea cu pieliţa […]
Piept de rata umplut cu sos de macris din: piept de rata, carne tocata de pui, morcov, ceapa, sos worcester, unt, faina, lapte, smantana, macris, sare si piper. Ingrediente: 800 g piept de rata 200 g carne tocata de pui 1 morcov 1 ceapa 2 linguri sos Worcester 100 g unt 1 lingura faina 500 […]
Piept de rata cu piure delicios de mere din: piept de rata, chifle, ciuperci, ceapa, lamaie, usturoi, patrunjel, ulei, sare, piper alb, maghiran, salata verde, telina verde, oua, mere, zeama de lamaie, miere, vin, sare si fulgi de migdale. Ingrediente: 1 piept de raţă de circa 1 kg 2 chifle înmuiate 100 g ciuperci champignon […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.