Piept umplut cu garnitură de ciuperci, conopidă şi cartofi gratinaţi

Printeaza

Piept umplut cu garnitură de ciuperci, conopidă şi cartofi gratinaţi

 

Ingrediente:Piept umplut cu garnitură de ciuperci, conopidă şi cartofi gratinaţi

  • 1,500 kg piept viţel
  • 300 g bureţi sau ciuperci
  • 120 g unt
  • 500 g conopidă
  • 300g cartofi
  • 2 ouă
  • pesmet
  • 100 g zarzavat
  • 2 cepe
  • 1 1/2 lingură făină
  • 1/2 pahar vin roşu

 

Mod de preparare:

Se umple carnea de vită în punga formată,  şi apoi se bagă în cuptor. Pieptul se taie bucăţi mai groase, se aşază pe platou şi se garniseşte cu crochete de cartofi, bureţi sotaţi în unt şi cono­pida fiartă buchete (aşezate pe o tavă unsă cu unt, napate cu sos şi gratinate).

Sosul se serveşte la sosieră şi se pune puţin peste friptură.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.