Piept de vita cu varza

Printeaza

Piept de vita cu varza din: cartofi, morcovi, usturoi, zahar brun, frunza de dafin, piept de vita, apa, bere neagra si varza.

 

Ingrediente:

  • 500 g cartofi rosii mici, taiati pe jumatate
  • 3 morcovi medii, curatati si taiati in bucati de 5 cm
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura de zahar brun
  • 1 frunza de dafin
  • 1,3 kg de piept de vita
  • 3 cesti de apa
  • 1 sticla bere neagra (330 ml)
  • 1 varza mica, taiata fasii

 

Mod de preparare:

Pune în vas cartofii, morcovii, usturoiul, zahărul şi dafinul. Deasupra aşază pieptul de vită. Toarnă apă şi bere.

Acoperă cu capacul şi găteşte la temperatură mică timp de 8 sau 10 ore.

Adaugă varza cu o oră şi jumătate înainte să opreşti slow-cooker-ul.

Scoate carnea din recipient, înainte de a o tăia felii las-o la răcit, acoperită, aproximativ 5-10 minute.

Aruncă frunza de dafin. Apoi scoate legumele cu o paletă şi serveşte-le alături de carnea de vită.

Piept de vita cu varza

Pofta buna!

 

 

 

2 comentarii

  1. Ce bine arata pieptul asta de vita

  2. Maria Antonescu

    Bun, bun

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.