Piept de vitel cu sos de ciuperci

Printeaza

Piept de vitel cu sos de ciuperci: piept de vitel, ciuperci, ceapa, usturoi, rosii, vin alb, bulion de rosii, unt, sare, menta.

Ingrediente:

  • 700 g piept de vitel
  • 200 g ciuperci
  • 4-5 cepe
  • usturoi
  • 2 rosii
  • 2 linguri cu vin alb
  • 1 lingur cu bulion de rosii
  • 2 linguri cu unt
  • sare
  • menta pisata

 

 

Mod de preparare:

Se taie carnea bucati potrivit de mari si se rumenesc in jumatate din cantitatea de unt.

Se curata ciupercile, se spala in mai multe ape, se taie felii subtiri si se pun sa se caleasca in untul ramas.

Peste ciuperci se pune usturoi pisat, ceapa tocata si rosii decojite taiate felii subtiri.

In cratita in care s-au făcut ciupercile se pun bucatile de carne rumenite. Se adauga 1 pahar cu suc de rosii, sare, menta si putin vin alb.

Se fierbe acoperit 60 minute. Carnea se serveste cu sos fierbinte turnat peste garnitura de paste fierte si scurse bine.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.