Piept de vitel in sos de smantana

Printeaza

Piept de vitel in sos de smantana din: piept de vitel, smantana, hrean, usturoi, ceapa, ulei, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Piept_de_vitel_in_sos_de_smantana

  • 600 g piept de vitel
  • 500 g smantana
  • 1 radacina de hrean
  • 3 catei de usturoi
  • 2 cepe mari
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spălaţi carnea, scurgeţi-o şj tăiaţi-o în bucăţi potrivite. Incingeţi într-o cratiţă uleiul şi prăjiţi carnea la foc mare 20 de minute.

Puneţi în cratiţă ceapa tăiată şi hreanul tăiat în rondele fine. Căliţi toate acestea înăbuşit, adăugând 50ml apă.

Când ceapa s-a înmuiat iar carnea este pătrunsă, adăugaţi smântână, usturoiul şi pătrunjelul tocat mărunt.

Potriviţi de sare şi piper şi lăsaţi totul să fiarbă până când sosul începe să se îngroaşe.

Piept de vitel in sos de smantana

Piept_de_vitel_in_sos_de_smantana

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.