Piept de vitel in sos de smantana
PrinteazaPiept de vitel in sos de smantana din: piept de vitel, smantana, hrean, usturoi, ceapa, ulei, patrunjel, sare si piper.
- 600 g piept de vitel
- 500 g smantana
- 1 radacina de hrean
- 3 catei de usturoi
- 2 cepe mari
- 50 ml ulei
- 1 legatura patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spălaţi carnea, scurgeţi-o şj tăiaţi-o în bucăţi potrivite. Incingeţi într-o cratiţă uleiul şi prăjiţi carnea la foc mare 20 de minute.
Puneţi în cratiţă ceapa tăiată şi hreanul tăiat în rondele fine. Căliţi toate acestea înăbuşit, adăugând 50ml apă.
Când ceapa s-a înmuiat iar carnea este pătrunsă, adăugaţi smântână, usturoiul şi pătrunjelul tocat mărunt.
Potriviţi de sare şi piper şi lăsaţi totul să fiarbă până când sosul începe să se îngroaşe.
Piept de vitel in sos de smantana
Pofta buna!