Piept de vitel umplut cu ciuperci

Printeaza

Piept de vitel umplut cu ciuperci din: piept de vitel, ciuperci, unt, conopida, cartofi, oua, pesmet, zarzavat, ceapa, faina, vin rosu.

Ingrediente:

  • 1,5 kg piept de viţel
  • 300 g ciuperci
  • 150 g unt
  • 500 g conopidă
  • 300 g cartofi
  • 2 ouă
  • pesmet
  • 100 g zarzavat
  • 2 cepe
  • 1 1/2 lingură de făină
  • 1/2 pahar vin roşu

 

Mod de preparare:

Formaţi, prin tăietura transversală, un fel de buzunar al cărnii în care puneţi: ciuperci sotate în unt, conopidă desfăcută în bucăţele fierte, napate cu sos şi gratinate. în tocătură puneţi 2 ouă crude, ceapă tocâtă, zarzavat fiert; aveţi grijă ca focul la cuptor să fie potrivit.

Puneţi puţin sos peste friptură şi preparatul este gata de servit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.