Piept de vitel umplut cu ciuperci
PrinteazaPiept de vitel umplut cu ciuperci din: piept de vitel, ciuperci, unt, conopida, cartofi, oua, pesmet, zarzavat, ceapa, faina, vin rosu.
- 1,5 kg piept de viţel
- 300 g ciuperci
- 150 g unt
- 500 g conopidă
- 300 g cartofi
- 2 ouă
- pesmet
- 100 g zarzavat
- 2 cepe
- 1 1/2 lingură de făină
- 1/2 pahar vin roşu
Mod de preparare:
Formaţi, prin tăietura transversală, un fel de buzunar al cărnii în care puneţi: ciuperci sotate în unt, conopidă desfăcută în bucăţele fierte, napate cu sos şi gratinate. în tocătură puneţi 2 ouă crude, ceapă tocâtă, zarzavat fiert; aveţi grijă ca focul la cuptor să fie potrivit.
Puneţi puţin sos peste friptură şi preparatul este gata de servit.
Pofta buna!