Piersici calde cu inghetata

Printeaza

Piersici calde cu inghetata din: piersici, unt, miere, suc de portocala, busuioc, inghetata.

Ingrediente:Piersici_calde_cu_inghetata

  • 3-4 piersici
  • 1 lingură cu unt
  • 2 linguriţe cu miere
  • sucul de la 1 portocală
  • busuioc
  • îngheţată cu fructe

 

Mod de preparare:

Spală piersicile, taie-le pe jumătate, îndepărtează sâmburele şi feliază-le.Topeşte untul într-o tigaie, apoi pune piersicile. Adaugă mierea şi lasă-le la foc mic, să se înmoaie.

Toarnă sucul de portocală şi lasă-le să clocotească iar sosul să scadă bine. La final, aromatizează cu puţin busuioc tăiat mărunt.

Serveşte-le cât sunt calde, cu îngheţată.

Piersici calde cu inghetata

Piersici_calde_cu_inghetata

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.