Piersici coapte cu mascarpone
PrinteazaPiersici coapte cu mascarpone din: piersici, mascarpone, biscuiti, coacaze, unt, zahar, miere.
- 4 piersici
- 200 g mascarpone
- 30 g biscuiţi de ovăz sau digestivi
- 125 g coacăze
- 15 g unt
- 1 lingură zahăr pudră
- 1 lingură miere
- puţină scorţişoară măcinată
Mod de preparare:
Se încinge cuptorul. Piersicile se curăţă de coajă, se taie înjumătăţi şi se aşază într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Biscuiţii se zdrobesc şi se combină cu untul, mierea şi scorţişoara. Jumătăţile de piersică se umplu cu această compoziţie. Se presară cu coacăze şi tava se dă la cuptor 15 minute.
Piersicile coapte se servesc cu cremă de mascarpone bătută cu zahăr.
Pofta buna!