Piersici coapte cu mascarpone

Printeaza

Piersici coapte cu mascarpone din: piersici, mascarpone, biscuiti, coacaze, unt, zahar, miere.

Ingrediente:Piersici coapte cu mascarpone

  • 4 piersici
  • 200 g mascarpone
  • 30 g biscuiţi de ovăz sau digestivi
  • 125 g coacăze
  • 15 g unt
  • 1 lingură zahăr pudră
  • 1 lingură miere
  • puţină scorţişoară măcinată

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul. Piersicile se curăţă de coajă, se taie înjumătăţi şi se aşază într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Biscuiţii se zdrobesc şi se combină cu untul, mierea şi scorţişoara. Jumătăţile de piersică se umplu cu această compoziţie. Se presară cu coacăze şi tava se dă la cuptor 15 minute.

Piersicile coapte se servesc cu cremă de mascarpone bătută cu zahăr.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.