Piersici cu sos de miere

Printeaza

Piersici cu sos de miere din: piersici, miere, vanilie, suc de lamaie, scortisoara, nuci.

Ingrediente:Piersici cu sos de miere

  • 6 piersici
  • 2 linguri cu miere
  • vanilie
  • 2 linguri cu suc de lămâie
  • 1/2 linguriţă cu scorţişoară pulbere
  • 4-5 nuci tocate

 

Mod de preparare:

Spălaţi piersicile, scoateţi-le sâmburii, tăiaţi-le felii mari, aşezaţi-le într-o formă de sticlă incasabilă şi stropiţi-le cu zeamă de lămâie, apoi aromizaţi-le cu zahăr vanilinat şi scorţişoară.

Incălziţi mierea până la punctul de fierbere, răstur­naţi peste piersici, amestecaţi şi puneţi forma la cuptor pentru 5 minute.

Serviţi în cupe, cu nuci tocate deasupra, după ce aţi amestecat totul bine şi fructele s-au racit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.