Piersici gratinate cu scortisoara si portocale din: piersici, portocala, scortisoara. Ingrediente: 6 piersici galbene 1 portocală 1 linguriţă scorţişoară Mod de preparare: Scoateţi trei fâşii de coajă de pe portocală. Puneţi-le 30 de secunde într-o crăticioară cu apă clocotită, scurgeţi, repetaţi operaţia cu apă curată şi scurgeţi din nou. Tăiaţi cojile în fâşii subţiri. Stoarceţi […]
Piersici gratinate cu iaurt
PrinteazaPiersici gratinate cu iaurt din: piersici, iaurt, lamaie, miere, nuci.
- 2 piersici coapte
- 100 g iaurt simplu
- 1 lingura de suc de lamaie
- 3 linguri de miere
- 2 linguri de nuci taiate bucati
Mod de preparare:
Amestecam iaurtul cu 1 lingura de suc de lamaie si 2 linguri de miere. Amestecam nucile cu 1 lingura de miere.
Taiem piersicile in 2, socoatem samburii .Punem jumatatile de piersici cu fata in jos pe gratar sau in tigaie antiaderenta si grilam pentru 2-4 minute pana devin usor aurii si putin moi (eu am uns tigaia cu putin unt).
Puneti piersicile pe o farfurie, turnati iaurt deasupra si apoi puneti nucile amestecate cu miere.
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Piersici gratinate cu scortisoara si portocale
Fructe gratinate
Fructe gratinatedin: zmeura, capsune, afine, mure, coacaze negre, piersici, albus de ou si bezea. Ingrediente: 50 g zmeura 50 g capsune 50 g afine 50 g mure 50 g coacaze negre 100 g piersici taiate cuburi albus de ou batut spuma bezea (din 2 oua si 50 g zahar) Mod de preparare: Fructele se […]
Pofta buna!