Piersici cu miere si migdale

Printeaza

Piersici cu miere si migdale din: piersici, sirop de cireşe sau suc de por­tocale, miere, migdale prăjit, ulei vegetal.

 

Ingrediente: Piersici_cu_miere_si_migdale

  • piersici
  • sirop de cireşe sau suc de por­tocale
  • miere
  • migdale prăjite
  • ulei vegetal

 

 

Mod de preparare:

Unge cu ulei vegetal patru jumătăţi de piersici. Lasă-le pe grătar până se înmoaie uşor, circa 10-15 minute.

Pune apoi fiecare bucată într-un bol mic, aşa cum sunt cele pentru servit dulceaţa.

Toarnă o lingură de sirop de cireşe sau suc de por­tocale peste fiecare jumătate de piersică, adaugă puţină miere şi ornează cu jumătăţi de migdale prăjite.

Piersici cu miere si migdale

Piersici_cu_miere_si_migdale

Pofta buna!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.