Piersici murate in otet cu scortisoara

Printeaza

Piersici murate in otet cu scortisoara din: zahar, otet alb, scortisoara, cuisoare, piersici.

Ingrediente:Piersici_murate_in_otet_cu_scortisoara

  • 4 cani zahar
  • 2 cani otet alb
  • 4 bete scortisoara
  • 15 cuisoare intregi
  • 1.8 kg piersici proaspete

 

Mod de preparare:

Decojeste piersicile, taie-le si scoate samburele. Pune intr-o cratita zaharul si otetul.

Dupa ce zaharul s-a dizolvat, adauga scortisoara si cuisoarele, apoi fierbe pana dau in clocot. Acopera si fierbe la foc mic 5 minute. Strecoara apoi condimentele.

Pune fructele in borcane sterilizate si umple borcanele cu sirop pana acoperi fructele. Tine borcanele 10 minute in apa fiarta .

Dupa ce se racesc , tine-le la frigider cel putin o zi inainte de a fi servite.

Piersici murate in otet cu scortisoara

Piersici_murate_in_otet_cu_scortisoara

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. uau, foarte tare reteta asta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.