Piersici umplute cu budincă de ciocolată

Printeaza

Piersici umplute cu budincă de ciocolată din: budinca, zahar, lapte, piersici si smantana.

Ingrediente:

  • 1 plic de budincă instant
  • 2 linguri de zahăr
  • 400 ml lapte
  • 8 jumătăţi de piersici (din conservă)
  • 150 g smântână

 

 

Mod de preparare:

Piersici umplute cu budincă de ciocolată: Pudra de budincă se amestecă cu laptele cald şi, după ce capătă consistenţa indicată, se ia de pe foc şi se lasă la răcit, mestecând din când în când pentru a evita formarea pojghiţei.

În paralel, jumătăţile de piersică, lăsate în prealabil la scurs, se aşează pe o tavă cu partea rotunjită în jos.

În continuare se păstrează 4 linguriţe de smântână, iar restul se pune peste budinca răcită. Compoziţia astfel rezultată se toarnă în jumătăţile de piersici.

La final, se pune câte o linguriţă din smântâna păstrată în mijlocul budincii de ciocolată şi se amestecă folosind o scobitoare pentru a crea aspectul marmorat.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.