Piersici umplute cu crema de branza

Printeaza

Piersici umplute cu crema de branza

Piersici umplute cu crema de branza din: piersici din compot, branza dulce de vaca, iaurt, zahar, nuci.

Ingrediente:

  • 8 jumătăţi de piersici din compot
  • 3 lin­guri brânză dulce de vacă
  • 4 linguri iaurt
  • 1 lingură zahăr
  • 1 lingură nuci măcinate

 

Mod de preparare:

Amesteci brânza cu iaurtul şi zahărul până obţii o cremă omogenă. Umpli jumătăţile de piersici cu crema de brânză şi le dai la frigider pen­tru 30 de minute.

Le aşezi apoi pe un platou şi le pre­sari cu nuca măcinată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.