Piersici umplute cu migdale
PrinteazaPiersici umplute cu migdale din: piersici, migdale, fulgi de nuca de cocos, frisca, miere, strugure.
- 8 piersici
- 150 g migdale, alune sau nuci
- 50 g fulgi de nuca de cocos
- 200-300 ml frisca
- 1 lingura miere
- 1 strugure
Mod de preparare:
Alegeţi 8 piersici coapte. Opăriţi-le câteva secunde, cojiţi-le, tăiaţi-le în jumătăţi şi scoateţi cu grijă sâmburele. Tocaţi migdalele feliuţe cât mai subţiri, amestecaţi-le cu frişca şi cu fulgii de nucă de cocos.
In fiecare jumătate de piersică, puneţi câteva picături de miere, apoi o linguriţă de frişca cu migdale şi nucă de cocos. Lăsaţi desertul 30 min la rece, apoi serviţi.
Piersici umplute cu migdale
Pofta buna!