Piersici umplute cu nuci

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de piersici umplute cu nuci din: piersici, nuci, miere, scortisoara, frisca si rom.

Ingrediente:Piersici umplute cu nuci

  • 7-8 piersici coapte
  • 150 g nuci
  • 150 g miere
  • scortisoara
  • 1/2 pahar frisca batuta si indulcita
  • 2-3 linguri de rom

 

Mod de preparare:

Cureţi piersicile şi le desfaci în două. Le scoţi sâmburii şi le stropeşti cu rom.

Separat, faci o pastă din cantităţi egale de nuci măcinate şi miere de albine, adăugând şi scorţişoara pisată.

Din această pastă faci bile de mărimea sâmburelui, recon­stituind fructul.

Aşezi piersicile pe un pla­tou şi le garniseşti cu frişcă.

Piersici umplute cu nuci

Piersici umplute cu nuci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.