Piftele de bureti

Printeaza

Piftele de bureti din: ciuperci pleurotus, cartofi, usturoi, ceapa, paine, patrunjel verde, sare, condimente.

Ingrediente:

  • 1 cana ciuperci pleurotus
  • 2 cartofi cruzi mici
  • usturoi
  • ceapa
  • 2 felii de paine inmuiata
  • 1-2 linguri patrunjel verde taiat marunt
  • sare
  • condimente

 

Mod de preparare:

Pui ciupercile la fiert, apoi le dai prin maşina de tocat carne. Cureţi cartofii cruzi şi îi dai prin răzătoarea mică.

Mărunţeşti bine pâinea înmuiată şi o amesteci cu ciupercile, pătrunjelul şi cartofii raşi. Adaugi sare, usturoi, ceapă şi condimente, după gust.

Faci chiftele mici şi le dai opţional prin făină sau pesmet, apoi le prăjeşti în tigaie.

în timpul coace­rii, chiftelele trebuie întoarse pe ambele părţi. Poţi servi piftelele alături de piure de cartofi.

 

Piftele de bureti

Piftele_de_bureti

Pofta buna!

 

 

Ceai Negru cu Lămâie

Ceai Negru cu Lămâie – o băutură clasică, apreciată pentru aroma sa intensă și proprietățile revitalizante. Combinând robustețea ceaiului negru cu prospețimea lămâii, această băutură este perfectă pentru a începe ziua sau ca un pick-me-up în orice moment al zilei. Timp de preparare Pregătire: 5 minute Infuzare: 5 minute Total: 10 minute Ingrediente Apă (250 […]

Friptură de Curcan cu Sos de Prune și Vin Roșu

Friptură de Curcan cu Sos de Prune și Vin Roșu. Carnea fragedă și suculentă a curcanului se îmbină armonios cu dulceața naturală a prunelor și notele complexe ale vinului roșu, creând o experiență culinară de neuitat. Este un preparat ușor de realizat, dar care impresionează prin gust și aspect. Timp de preparare Pregătire: 20 minute […]

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Ciudat nume, piftele de burete…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.