Piftele cu spanac si cartofi

Printeaza

O reteta simpla de piftele cu spanac, cartofi, oua, faina, branza, ceapa, sare si piper.Piftele cu spanac si cartofi

Ingrediente:

  • 2 cartofi mai mari fierţi,în coajă
  • 2 ouă
  • făină
  • 50 g brânză
  • 300 g spanac
  • 1ceapă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Razi carto­fii pe răzătoarea mică şi îi amesteci cu celelalte ingre­diente.

Formezi piftele pe care le treci prin ou şi pes­met şi le prăjeşti în ulei. Spanacul îl vei pune crud, tocat mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.