Piftele de bureti
PrinteazaPiftele de bureti din: ciuperci pleurotus, cartofi, usturoi, ceapa, paine, patrunjel verde, sare, condimente.
- 1 cana ciuperci pleurotus
- 2 cartofi cruzi mici
- usturoi
- ceapa
- 2 felii de paine inmuiata
- 1-2 linguri patrunjel verde taiat marunt
- sare
- condimente
Mod de preparare:
Pui ciupercile la fiert, apoi le dai prin maşina de tocat carne. Cureţi cartofii cruzi şi îi dai prin răzătoarea mică. Mărunţeşti bine pâinea înmuiată şi o amesteci cu ciupercile, pătrunjelul şi cartofii raşi. Adaugi sare, usturoi, ceapă şi condimente, după gust.
Faci chiftele mici şi le dai opţional prin făină sau pesmet, apoi le prăjeşti în tigaie. în timpul coacerii, chiftelele trebuie întoarse pe ambele părţi. Poţi servi piftelele alături de piure de cartofi.
Piftele de bureti
Pofta buna!
Ciudat nume, piftele de burete…