Piftele de bureti

Printeaza

Piftele de bureti din: ciuperci pleurotus, cartofi, usturoi, ceapa, paine, patrunjel verde, sare, condimente.

Ingrediente:Piftele_de_bureti

  • 1 cana ciuperci pleurotus
  • 2 cartofi cruzi mici
  • usturoi
  • ceapa
  • 2 felii de paine inmuiata
  • 1-2 linguri patrunjel verde taiat marunt
  • sare
  • condimente

 

Mod de preparare:

Pui ciupercile la fiert, apoi le dai prin maşina de tocat carne. Cureţi cartofii cruzi şi îi dai prin răzătoarea mică. Mărunţeşti bine pâinea înmuiată şi o amesteci cu ciupercile, pătrunjelul şi cartofii raşi. Adaugi sare, usturoi, ceapă şi condimente, după gust.

Faci chiftele mici şi le dai opţional prin făină sau pesmet, apoi le prăjeşti în tigaie. în timpul coace­rii, chiftelele trebuie întoarse pe ambele părţi. Poţi servi piftelele alături de piure de cartofi.

Piftele de bureti

Piftele_de_bureti

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Ciudat nume, piftele de burete…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.