Piftele cu fasole si sfecla rosie

Printeaza

Piftele cu fasole si sfecla rosie: Pui la fiert 600 g fasole de orice fel cu zarza­vaturi pentru ciorbă, 2-3 cepe, 2 morcovi şi sare după gust, dacă mai este cazul. După ce au fiert le clăteşti cu apă rece şi le dai prin maşina de tocat.

Mai toci 2 sfecle roşii fierte înainte, 3-4 cepe, 2 căpăţâni ustur­oi, două linguri bulion, piper, mărar verde, 4-5 cartofi, 200 g ghebe desărate, 200 g făină.

Adaugi sare, piper, boia, condimente după gust. In compoziţie pui 150 ml ulei. Coci piftelele în ulei încins, după ce le-ai dat prin făină albă. Le serveşti calde sau reci, simple sau cu diferite sosuri (tot de post).

 

Piftele de bureti

Piftele de bureti din: ciuperci pleurotus, cartofi, usturoi, ceapa, paine, patrunjel verde, sare, condimente. Ingrediente: 1 cana ciuperci pleurotus 2 cartofi cruzi mici usturoi ceapa 2 felii de paine inmuiata 1-2 linguri patrunjel verde taiat marunt sare condimente   Mod de preparare: Pui ciupercile la fiert, apoi le dai prin maşina de tocat carne. Cureţi […]

Piftele cu spanac si cartofi

O reteta simpla de piftele cu spanac, cartofi, oua, faina, branza, ceapa, sare si piper. Ingrediente: 2 cartofi mai mari fierţi,în coajă 2 ouă făină 50 g brânză 300 g spanac 1ceapă sare piper   Mod de preparare: Razi carto­fii pe răzătoarea mică şi îi amesteci cu celelalte ingre­diente. Formezi piftele pe care le treci prin […]

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.