Piftele de bureti din: ciuperci pleurotus, cartofi, usturoi, ceapa, paine, patrunjel verde, sare, condimente. Ingrediente: 1 cana ciuperci pleurotus 2 cartofi cruzi mici usturoi ceapa 2 felii de paine inmuiata 1-2 linguri patrunjel verde taiat marunt sare condimente Mod de preparare: Pui ciupercile la fiert, apoi le dai prin maşina de tocat carne. Cureţi […]
Piftele cu fasole si sfecla rosie
PrinteazaPiftele cu fasole si sfecla rosie: Pui la fiert 600 g fasole de orice fel cu zarzavaturi pentru ciorbă, 2-3 cepe, 2 morcovi şi sare după gust, dacă mai este cazul. După ce au fiert le clăteşti cu apă rece şi le dai prin maşina de tocat.
Mai toci 2 sfecle roşii fierte înainte, 3-4 cepe, 2 căpăţâni usturoi, două linguri bulion, piper, mărar verde, 4-5 cartofi, 200 g ghebe desărate, 200 g făină.
Adaugi sare, piper, boia, condimente după gust. In compoziţie pui 150 ml ulei. Coci piftelele în ulei încins, după ce le-ai dat prin făină albă. Le serveşti calde sau reci, simple sau cu diferite sosuri (tot de post).
O reteta simpla de piftele cu spanac, cartofi, oua, faina, branza, ceapa, sare si piper. Ingrediente: 2 cartofi mai mari fierţi,în coajă 2 ouă făină 50 g brânză 300 g spanac 1ceapă sare piper Mod de preparare: Razi cartofii pe răzătoarea mică şi îi amesteci cu celelalte ingrediente. Formezi piftele pe care le treci prin […]
Pofta buna!