Pifteluţe pane

Printeaza

Pifteluţe pane

Ingrediente:

  • 1 kg carne de pui (pulpe sau piept)
  • 4 ouă
  • 2-3 linguri făină
  • condimente
  • pătrunjel
  • mărar
  • ulei
  • sare
  • 2-3 cartofi (opţional)

 

Mod de preparare:

Pifteluţe pane: Fierbi puţin carnea de pui, o dezosezi, apoi o toci, adaugi 2 ouă, făina, verdeaţa tocată, sare şi condimente după gust şi omogenizezi compoziţia.

Dacă vrei, poţi să mai pui şi cartofii fierţi şi pasaţi. înpingi uleiul, apoi iei cu o lingură din compoziţie, dai pifteluţele prin ou bătut şi le prăjeşti în tigaie.

 

Poftă bună!

 

 

 

Chiftele Aromate cu Oregano

din: carne, ceapa, usturoi, oregano, sare, piper, ulei. Chiftelele cu oregano sunt o delicatesă culinară care combină măiestria bucătarului cu aroma bogată a acestui condiment mediteranean. Aceste chiftele pot fi preparate atât din carne, cât și din ingrediente vegetariene, oferindu-vă o varietate de opțiuni. Fie că le serviți cu sos de […]

 

Supă Cremoasă de Broccoli cu Lapte de Soia

din: broccoli, ceapa, usturoi, lapte de soia, ulei de masline, sare, piper, crutoane. Supa cremoasă este o opțiune delicioasă și sănătoasă pentru a vă răsfăța papilele gustative și pentru a vă asigura aportul de nutrienți. Rețetă Supă Cremoasă de Broccoli cu Lapte de Soia: Ingrediente: 500g de […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.