Salată de Cicoare cu Pere și Nuci din: cicoare, pere, nuci, branza, ulei, otet, miere, sare, piper. Această salată de cicoare este o combinație perfectă de texturi crocante și arome sofisticate, îmbogățită cu savoarea distinctă a brânzei albastre. Dressingul pe bază de ulei de măsline, oțet balsamic și miere îmbracă frumos ingredientele, echilibrând gustul amarui […]
Piftie cu aripi de curcan
PrinteazaPiftie cu aripi de curcan din: aripi de curcan, apa, sare, dafin, ceapa, piper, usturoi, gogosari.
Ingrediente:
- 2 pungi cu aripi de curcan (2 kg)
- apă
- sare
- foi de dafin
- piper
- ceapă
- usturoi
- gogoşari
Mod de preparare:
Pui la fiert aripile de curcan, spălate în prealabil, în apă cu sare, foi de dafin, piper şi ceapă.
Când sunt fierte aripile, scoţi carnea de pe oase, o aşezi în castronele, adaugi gogoşari tăiaţi feliuţe şi îi aranjezi sub formă de floare.
Intre timp, strecori zeama, o pui din nou pe foc, adaugi usturoi (după gust) şi foarte puţină gelatină (pentru a fi sigur că se încheagă).
Pui amestecul peste carne, cu grijă, să nu strici „floarea” de gogoşar şi presari puţin pătrunjel verde.
Piftie cu aripi de curcan
Pofta buna!
Fasole Albă cu Dovleac din: fasole alba, dovleac, ceapa, usturoi, bulion de legume, cumin, coriandru, sare, piperulei de masline. Fasolea albă cu dovleac este un fel de mâncare reconfortant și nutritiv, perfect pentru zilele răcoroase de toamnă. Această rețetă combină dulceața naturală a dovleacului cu textura cremoasă a fasolei albe, creând un preparat sățios și […]
Imi place piftia de curcan