Rețetă delicioasă de Pui Shanghai din: piept de pui, ulei de susan, ceapa, usturoi, ardei iute, ghimbir, sos de soia, zahar brun, otet de orez, amidon de porumb, sare, piper, seminte de susan, coriandru. Descoperiți secretul preparării unui Pui Shanghai autentic, cu o istorie interesantă și valori nutriționale detaliate. Ingrediente: 500g piept de pui, tăiat […]
Piftie din carne afumata de porc
PrinteazaPiftie din carne afumata de porc din: cap de porc, rasol de porc, picioare de porc, morcovi, ceapa, patrunjel, foi de dafin, sare, boabe piper, usturoi.
Ingrediente:
- 1 kg cap porc
- 1 bucată rasol de porc
- 2 picioare de porc
- 2 morcovi
- 2 cepe
- 1 pătrunjel
- 3 foi de dafin
- sare
- boabe piper
- 1 usturoi
Mod de preparare:
Piftie din carne afumata de porc: spală carnea şi se opăreşte, apoi se pune la fiert. După ce curăţăm spuma adăugăm zarzavatul, piperul boabe, sarea şi foi de dafin după gust.
Lăsăm să fiarbă la foc domol 2-3 ore. Strecurăm supa şi adăugăm usturoiul zdrobit.
Carnea o dezosăm şi o punem în vasele dorite.
Decorăm cu fâşii de morcov, apoi adăugăm supa strecurată peste carne şi dăm la răcit. serveşte ca gustare rece cu 2-3 picături de oţet.
Pofta buna!
Cocktail cu palinca si menta din: palinca de prune, suc de rodie, sirop de lavanda, felie de lamaie, frunze de menta, gheata. Pălinca este o băutură alcoolică tradițională din România și Ungaria, obținută prin fermentarea și distilarea fructelor. Deși este adesea asociată cu prunele, pălinca poate fi făcută și din alte fructe, cum ar fi […]