Piftie din carne de porc

Printeaza

Piftie din carne de porc din: carne de porc, bucati din cap si picioare, sare, ceapa, piper boabe si usturoi.

Ingrediente:

  • carne de porc
  • bucăţi din cap şi picioare
  • sare
  • ceapă
  • piper boabe
  • usturoi

 

Mod de preparare Piftie din carne de porc:

Carnea spălată, capul şi picioarele curăţate bine se pun la fiert în apă rece ce va depăşi cu o palmă nivelul cărnii.

Se adaugă sare, piper boabe şi o ceapă. Se fierbe la foc domol până când carnea se desprinde de pe oase şi zeama devine lipicioasă.

Carnea se taie bucăţi şi se repar­tizează în castroane, iar zeama se strecoară, se vântură, se condi­mentează cu usturoi pisat şi se toarnă peste carne.

Se dă la rece. Se serveşte cu hrean ras, stins cu oţet dulceag, după câteva păhărele cu ţuică.

 

 

Poftă bună!

 

 

 

 

 

Sote de varza cu bacon

bacon, varza tocata, otet de mere, indulcitor. Varza este o sursă excelentă de vitamina C, vitamina K, vitamina B6, acid folic, potasiu și fibre alimentare. Conține antioxidanți precum vitamina C, care ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și a daunelor provocate de radicalii liberi. Datorită conținutului ridicat de […]

Alimentele Integrale: Ghid Complet cu Beneficii, Dezavantaje și Exemple

Alimentele integrale au câștigat teren în dietele multor oameni, datorită beneficiilor lor pentru sănătate. Cu toate acestea, ca și orice alt tip de aliment, acestea au și dezavantaje. Să analizăm mai detaliat ce înseamnă alimente integrale, beneficiile lor și dezavantajele pe care le pot aduce. Alimente […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.