Piftie de gasca

Printeaza

Piftie de gasca din: carne de gasca, ceapa, sare, usturoi.

Ingrediente:

  • carne de gisca
  • o ceapa
  • sare
  • usturoi dupa gust

 

Mod de preparare Piftie de gasca:

Spalati carnea si puneti-o la fiert cu apa multa (sa treaca de patru degete peste carne), adaugati o ceapa si lasati sa fiarba incet, la foc domol.

Indepartati spuma si dupa o ora puneti sare.

Cind carnea se desface de pe oase, luati putina zeama, lasati-o sa se raceasca si, daca se lipeste de degete, piftia este gata.

Asezati carnea dezosata pe platouri, farfurii si castronase.

Strecurati zeama, lasati-o sa se raceasca, indepartati grasimea, puneti mujdei de usturoi, amestecati, apoi puneti-o peste carne.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Rețetă Tradițională de Piftie cu Ciolan: O Delicatesă de Sărbători

Rețetă Tradițională de Piftie cu Ciolan: O Delicatesă de Sărbători din: ciolan de porc, ceapa, usturoi, foi de dafin, sare, piper, apa. Piftia cu ciolan este o mâncare tradițională de sărbători cu origini adânc înrădăcinate în bucătăria românească. Această rețetă autentică îmbină suculența ciolanului de porc cu gelatina naturală pentru a crea o delicatesă rece […]

Piftie Aromată cu Fructe Uscate

Piftie Aromată cu Fructe Uscate din: carne de porc, ceapa, usturoi, foi de dafin, boabe de piper, amestec de fructe uscate, pliculete de gelatina, sare, piper, frunze de marar. Această reinterpretare adaugă un gust dulce și exotic preparatului tradițional de piftie. Această versiune inovatoare a piftiei tradiționale aduce un aer deosebit, îmbogățind gustul tradițional cu […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.