Cureti carnea, o transezi, o speli si o fierbi in apa amestecata cu vin si otet.
Adaugi ceapa, usturoiul zdrobit, ardeiul iute, sare si piper. Fierbi la foc mic, pana se desprinde carnea de pe oase, apoi o scoti din vas, o dezosezi si o tai felii.
Asezi intr-un vas rondele de lamaie, presari mararul tocat, apoi torni circa 200 ml din zeama in care a fiert carnea, strecurata in prealabil.
Lasi vasul la rece si, dupa ce s-a racit piftia, presari mararul ramas. Asezi feliile de carne si torni zeama ramasa.
Pui piftia la rece pana se intareste si o servesti cu muraturi sau cu mamaliga.
Piftie de porc din: picioare, cap de porc, ceapa, morcovi, patrunjel, pastarnac telina, foid e dafin, boabe de ienibahar, usturoi, sare. Cea mai gustoasa piftie este aceea pregatita din picioare de porc si urechi. Ingrediente: 1 kg picioare sau cap de porc 1 ceapa 2 morcovi 1 patrunjel 1 pastirnac 1 telina 2 foi de […]
Piftie – usor de preparat si foarte gustoasa din: picioare de pasare, cap si sorici de porc, picioare de vaca, cap de vitel, sare, usturoi, ceapa. Ingredinte: picioare de pasare, curcan, gasca, cocos din cap si sorici de porc din picioare de vaca si din cap de vitel sare usturoi 1-2 cepe Mod […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.