Piftie de peşte
PrinteazaPiftie de peşte din: peste, morcovi, boabe de piper, foi de dafin, condimente, gelatina.
Poate te intereseaza si Piftie de pasare cu legume
- peşte (macrou)
- morcovi
- boabe de piper
- foi de dafin
- condimente
- gelatină
Mod de preparare:
Tai morcovii rondele şi îi pui la fiert împreună cu piperul, foile de dafin şi condimentele. Când morcovul este aproape fiert adaugi bucăţile de peşte (şi capetele, pentru că ajută să se închege zeama) şi le laşi să fiarbă.
Scoţi bucăţile de peşte şi morcovii când sunt gata şi le aşezi în castronele. In zeama rămasă dizolvi gelatina, mai laşi pe foc, apoi o strecori şi, aşa fierbinte, o torni peste peşte. Laşi piftia să se închege la rece, dar nu la frigider.
Piftie de peşte
Poftă bună!
Incoming search terms:
- piftie de peste
N-am mancat niciodata, e buna piftia de peste?