Piftie de cocos cu ciuperci din: carne de cocos, ceapa, usturoi, gelatina, ciuperci, oua, verdeata, sare. Ingrediente: 1,3 kg carne de cocoş (pulpe, aripi, picioare, cap, gât, pipotă, ficat) 1 ceapă mare sare 4 căţei mari de usturoi 6 foi de gelatină 250 g ciuperci 3 ouă verdeaţa pentru decor Mod de preparare: Opăriţi […]
Piftie de peste cu morcov si usturoi
PrinteazaPiftie de peste cu morcov si usturoi din: peşte alb, ceapă, morcovi, albitură, usturoi, foi de dafin, gelatină, piper, sare.
Ingrediente:
- 2 kg peşte alb
- 200 g ceapă
- 100 g morcovi
- 100 g albitură
- 50 g usturoi
- 25 g foi de dafin
- 100 g gelatină
- piper
- sare
Mod de preparare:
Zarzavatul, tăiat în felii, subţiri, se fierbe împreună cu boabe de piper zdrobite, foi de dafin şi sare, în 4 1 de apă.
După fierbere, supa se strecoară, se adaugă peştele porţionat şi gelatina înmuiată în apă rece, continuând fierberea până este gata.
După o răcire potrivită, se adaugă mujdei de usturoi strecurat şi se pune în farfurii.
Se decorează cu felii de zarzavat şi cu felii de lămâie.
Pofta buna!
poate iti place si:
Piftie de curcan cu ciuperci si patrunjel
Piftie de curcan cu ciuperci si patrunjel din: carne de curcan, ceapa, usturoi, gelatina, oua, ciuperci, sare. Ingrediente: 1.300 kg carne de curcan (pulpe, aripi, picioare, cap, gât, pipotă, ficat) 1 ceapă mare 3 căţei de usturoi mari 6 foi de gelatină 3 ouă 250 g ciuperci albe sare Mod de preparare: Puneţi la […]
Pofta buna!