Piftie de Porc cu Condimente Exotice din: carne de porc, ceapa, usturoi, foi de dafin, boabe de piper negru, seminte de coriandru, seminte de fenicul, seminte de chimen, gelatina, sare, piper, marar. Această reinterpretare a piftiei tradiționale adaugă o notă internațională și condimentată în preparatul clasic. Vă invităm să descoperiți cum aceste condimente exotice transformă […]
Piftie de porc cu usturoi si morcov
PrinteazaPiftie de porc cu usturoi si morcov din: cap de porc, picior de porc, morcov, ceapa, usturoi, sare, piper.
- 1 cap de porc
- 1 picior de porc
- 1 morcov
- 2 cepe
- 10 căţei de usturoi
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli carnea şi o pui la fiert în apă cât să o acopere. După ce a dat în câteva clocote, arunci apa, speli carnea şi o pui din nou la fiert.
Apa trebuie să fie 10 cm deasupra cărnii.
Iei spuma când este nevoie şi laşi carnea să fiarbă la foc mic, într-un vas acoperit.
După 4 ore, adaugi morcovul, cepele curăţate şi sare şi piper după gust. Mai ţii pe foc încă o oră, până când zeama devine lipicioasă.
Dai deoparte oala, scoţi legumele şi carnea, pe care o îndepărtezi de pe oase.
Pisezi usturoiul, îl pui în zeamă şi laşi să se pătrundă aromele 10-15 minute. Aşezi carnea într-o tavă şi torni deasupra zeama, apoi o strecori.
Dai piftia la rece peste noapte.
Piftie de porc cu usturoi si morcov
Pofta buna!
Piftie de Rață – Gust delicios
Piftie de Rață – Gust delicios din: rata, morcovi, ceapa, foi de dafin, boabe de piper, usturoi, frunze de patrunjel, sare, piper. Această rețetă de piftie de rață este o variantă rafinată a preparatului tradițional, aducând o notă elegantă și sofisticată în bucătăria ta. Această piftie reprezintă o reinterpretare savuroasă a preparatului tradițional românesc, folosind […]
Piftie de Vită: Delicatesă pentru Mese de Sărbătoare
Piftie de Vită: Delicatesă pentru Mese de Sărbătoare din: oase de vita, cap de vita, kmorcovi, ceapa, usturoi, sare, piper, foi de dafin. Descoperă rețeta tradițională de piftie de vită, o delicatesă autentică ce aduce savoarea sărbătorilor în fiecare casă. Această rețetă veche, plină de istorie și gust, va fi cu siguranță vedeta oricărei mese […]
Pofta buna!