Pilaf bulgaresc

Printeaza

Pilaf bulgaresc

Ingrediente:Pilaf bulgaresc

  • 1 1/2 ceaşcă orez
  • 3 cepe mijlocii
  • 4 roşii
  • 2 ardei graşi
  • 3 ceşti cu apă
  • 3 linguri ulei
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Se taie ceapa mărunt. Se pune într-o cratiţă cu ulei, amestecând din când în când până începe ceapa să se moaie. Se adaugă ardeii tăiaţi felii, apoi orezul ales şi spălat şi roşiile tăiate.

Se toarnă trei ceşti de apă, se potriveşte de sare, se acoperă şi se dă cratiţa la cuptor. Se ţine 20- 30 de minute, până se fierbe orezul. Se răstoarnă şi se serveşte puţin răcorit.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • pilaf bulgaresc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.