Pilaf cu ciuperci si verdeata

Printeaza

Pilaf cu ciuperci si verdeata din: orez, ceapa, ciuperci, usturoi, ulei, patrunjel, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 400 g orez
  • 800 ml supă de legume
  • 2 cepe
  • 300 g ciuperci
  • 5 căţei usturoi
  • 4 linguri ulei
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare Pilaf cu ciuperci si verdeata:

Pui la fiert într-o oală ciupercile spălate şi tăiate felii, le laşi 20 de minute, după care le scoţi şi le laşi la răcit.

Tai ceapa şi usturoiul mărunt şi le căleşti în uleiul încins. Adaugi orezul şi amesteci bine, apoi supa, şi laşi să fiarbă, la foc mic, aproximativ 20 de minute.

Când orezul este aproape fiert, adaugi ciupercile şi pătrunjelul tocat, apoi condimentezi cu sare şi piper, după preferinţă.

Mai laşi 5 minute la fiert, opreşti focul şi dai deoparte. Acoperă cratiţa cu un capac.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.