Pilaf cu cocos
PrinteazaIncinge un vas larg, cu capac, şi unge-l cu ulei. Prăjeşte 5 minute 1 ceapă mare, tocată mărunt, un praf de chilii, 1 baton de scorţişoară de 5 cm, 10 boabe de cardamom, 1/2 linguriţă chimen, 1/2 linguriţă fenicul. Adaugă 300 g orez Basmati, clătit in apă rece,si 40 g fulgi de cocos; ţine pe foc 1 minut.
Adaugă 700 ml apă docotindă, amestecă şi lasă sa fiarbă înăbuşit, acoperit cu capac, 5 minute. Nu, amesteca între timp. Presară 1/2 linguriţă turmeric şi lasă din nou să fiarbă înăbuşit 5 minute. Dă vasul deoparte şi lasă sâ stea 5 minute. Afanează cu furculiţa şi serveşte.
Pilaf cu cocos
Pofta buna!
Incoming search terms:
- pilaf de cocos
Merita icnercat pilaful asta