Pilaf cu carnati si sos de rosii
PrinteazaPilaf cu carnati si sos de rosii din: orez, ceapa, carnati afumati, unt, condimente, pasta de rosii, smantana.
Poate te intereseaza si:
- Pilaf cu carnati si sos de rosii
- Pilaf cu legume si carnaţi
- Pilaf cu carnaţi de casa
- Pilaf cu carnati afumati si sos de rosii
- 3 ceşcuţe de orez
- 2 cepe mici
- 500 g cârnaţi afumaţi
- 50 g unt
- condimente
- 1 lingură pastă de roşii
- 3 linguri smântână
Mod de preparare:
Tai ceapa mărunt şi o rumeneşti în unt. Adaugi orezul şi laşi câteva minute, apoi pui 9 ceşcuţe cu apă şi condimentele şi laşi să fiarbă.
Cureţi cârnaţii de pieliţă. Jumătate din ei îi tai pătrăţele mici şi îi fierbi cu o ceaşcă de apă clocotită până se înmoaie şi scade apa.
Răstomi totul peste orez. Mai adaugi o ceaşcă de apă, o acoperi şi îi fierbi la foc mic.
Cârnaţii rămaşi îi tai felii late de un deget şi îi fierbi la fel ca pătrăţelele de cârnaţi.
Umpli o cănuţă cu orezul fiert, o răstomi în chip de moviliţă pe o farfurie şi continui astfel cu tot pilaful. Felioarele de cârnaţi le aşezi coroniţă în jurul moviliţelor de orez.
Deasupra torni un sos preparat din pastă de roşii desfăcută cu smântână. Le consumi fierbinţi.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- pilaf de orez cu carnati
- pilaf cu carnati
Foarte bun pilaful cu carnati