Pilaf cu carne de vită

Printeaza

Pilaf cu carne de vită

Ingrediente:Pilaf cu carne de vită

  • 700 g carne de vită
  • 150 g zarzavat de supă
  • 1 ceapă
  • 120 g ulei
  • sare
  • piper
  • 400 g orez
  • 40 g unt

 

Mod de preparare:

Carnea se taie bucăţi şi se pune la fiert cu apă şi sare. După ce s-a spumat, se pune zarzavatul şi ceapa tăiată bucăţi mari şi se fierbe circa 1 1/2 oră pînă carnea este făcută.

Orezul se înăbuşă puţin în ulei, apoi se strecoară peste el supa, se dă sare şi piper şi se dă la cuptor sub capac.

Cînd este gata orezul, se amestecă cu bucăţile de carne şi se presară deasupra untul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.