Pilaf cu ciuperci, şuncă şi limbă afumată cu garnitură de sos de roşii

Printeaza

Pilaf cu ciuperci, şuncă şi limbă afumată cu garnitură de sos de roşii

Ingrediente:Pilaf cu ciuperci, şuncă şi limbă afumată cu garnitură de sos de roşii

  • 400 g orez
  • 100 g şuncă
  • 80 g limbă fiartă afumată
  • 100 g bureţi de pădure
  • sare
  • 200 g unt
  • Maggi
  • 1/21 supă
  • 1 păhărel vin tămaios
  • 600 g roşii
  • 4fire ceapă verde
  • 80 g parmezan

 

 

Mod de preparare:

Orezul bine spălat se prăjeşte (blond) in unt, apoi se pune şunca, limba şi ciupercile tăiate julien şi se fierb cu supă (sub capac) timp de 22 minute.

Separat se face sosul cu roşiile curăţate tăiate mărunt şi se fierbe cu ceapa tăiată mărunt, sare, zahăr şi vin (sosul nu se strecoară).

Pilaful se pune in­tr-o formă unsă şi se răstoarnă pe un platou.

Separat se serveşte sosul de roşii şi parmezanul ras.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.