Pilaf cu dovlecei II

Printeaza

Pilaf cu dovlecei

Ingrediente:Pilaf cu dovlecei II

  • 2 dovlecei
  • 250 g orez decorticat
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1 legătură mărar
  • 1 lingură vegeta
  • 3-4 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Ceapa se toacă mărunt şi se înăbuşă cu puţină apă şi ulei, se adaugă dovleceii tăiaţi cubuleţe mai mari şi se amestecă câteva minute. Separat, se pune la fiert orezul împreună cu morcovul tăiat cubuleţe şi vegeta.

Când orezul începe să înflorească, se adaugă dovlecelul şi ceapa înăbuşite. Se mai lasă la fiert 10 minute şi se garniseşte cu mărar tocat mărunt.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.