Pilaf cu ficatei de pui
PrinteazaO reteta delicioasa de pilaf cu: orez, ficatei de pui, ulei, ceapa, morcovi, ardei gras, supa de legume, sare, piper.
Ingrediente:
- 250 g orez
- 500g ficăţei de pui
- 100 ml ulei
- 1 ceapă
- 2 morcovi
- 2 ardei graşi(verde, roşu)
- 750 ml supa de legume
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi legumele, spălaţi-le şi tocaţi-le mărunt. Căliţi-le în ulei până când se înmoaie, apoi adăugaţi orezul spălat în 2-3 ape.
Căliţi orezul împreună cu legumele 5-6 minute, la foc mic, după care adăugaţi supa şi 1 linguriţă sare. Fierbeţi orezul la foc mic 25-30 de minute, până când acesta absoarbe toată supa.
Intre timp, prăjiţi ficăţeii în ulei până când se rumenesc frumos pe toate părţile.
Pofta buna!