Pilaf cu hribi

Printeaza

Pilaf cu hribi din: orez, hribi, zeama de carne, ceapa, untdelemn, sare, piper.

Ingrediente:Pilaf cu hribi

  • 200 g orez
  • 200 g hribi
  • 3 ceşti zeamă de carne
  • o ceapă
  • 3 linguri untdelemn
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă codiţele şi se spală hribii. Se taie felii şi se pun în untdelemnul încins împreună cu ceapa tocată, să fiarbă încet, înăbuşit, în zeama lor.

Se spală orezul în cinci-şase ape, se adaugă la ciuperci şi se amestecă; apoi se toarnă două ceşti cu zeamă de carne.

Se sărează, se piperează şi se lasă să fiarbă, la foc mic, în cuptor. Se serveşte rece.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.