Pilaf cu legume, inimi si pipote de pui

Printeaza

Pilaf cu legume, inimi si pipote de pui din: orez, mazare, ardei grasi, ceapa, pipote si inimi de pui, pastade rosii.

Ingrediente:Pilaf cu legume, inimi si pipote de pui

  • 1 cană orez
  • 100 g mazăre
  • 2 ardei graşi roşii
  • 1-2 cepe
  • 500 g pipote şi inimi
  • 2 linguri pastă de roşii.

 

Mod de preparare:

Speli pipotele şi inimile, le cureţi şi le pui la fiert. Toci ceapa şi o pui la călit cu puţin ulei. Adaugi ardeiul tăiat cuburi, mazărea şi o ceaşcă de apă. După 10 minute, pui pasta de roşii, pipotele şi inimile de pui fierte, orezul spălat şi 4 căni de apă. Fierbi totul la foc mic.

Presari verdeaţă doar în momentul servirii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.