Ulei de in pentru inflamații articulare – Uleiul de in, obținut din semințele de in (Linum usitatissimum), este cunoscut pentru conținutul său ridicat de acizi grași omega-3, antioxidanți și alte substanțe benefice care ajută la reducerea inflamațiilor și la susținerea sănătății articulațiilor. Utilizarea uleiului de in, fie intern, fie extern, poate ameliora durerile și disconfortul […]
Pilaf cu legume, inimi si pipote de pui
PrinteazaPilaf cu legume, inimi si pipote de pui din: orez, mazare, ardei grasi, ceapa, pipote si inimi de pui, pastade rosii.
Ingrediente:
- 1 cană orez
- 100 g mazăre
- 2 ardei graşi roşii
- 1-2 cepe
- 500 g pipote şi inimi
- 2 linguri pastă de roşii.
Mod de preparare:
Pilaf cu legume, inimi si pipote de pui: Speli pipotele şi inimile, le cureţi şi le pui la fiert. Toci ceapa şi o pui la călit cu puţin ulei.
Adaugi ardeiul tăiat cuburi, mazărea şi o ceaşcă de apă.
După 10 minute, pui pasta de roşii, pipotele şi inimile de pui fierte, orezul spălat şi 4 căni de apă. Fierbi totul la foc mic.
Presari verdeaţă doar în momentul servirii.
Pofta buna!
Toast cu Brânză de Vaci și Fructe de Pădure
Toast cu Brânză de Vaci și Fructe de Pădure: Un Mic Dejun Rapid și Delicios. O opțiune de mic dejun sănătoasă și rapidă, perfectă pentru a începe ziua cu energie. Combinând textura cremoasă a brânzei de vaci cu dulceața fructelor de pădure, acest toast este și un deliciu vizual, cât și gustativ. Ingrediente: 4 felii […]