Pilaf cu legume si carnaţi

Printeaza

Pilaf cu legume si carnaţi

Ingrediente:Pilaf cu legume si carnati

  • 1 ceaşcă orez
  • 2 fire de ceapă verde
  • 2 morcovi noi
  • 4-5 cârnaţi cabanos
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa şi morcovul, tai ceapa şi dai pe râzătoare morcovul şi le căleşti în ulei. După ce s-au rumenit, torni 4 ceşti de apă şi când începe să clocotească, adaugi orezul spălat şi scurs. îl laşi să fiarbă 10 minute pe aragaz, apoi îl dai la cuptor pen­tru 20 de minute.

Separat, frigi cârnaţii pe gră­tar sau îi prăjeşti în ulei, îi adaugi în pilaf când acesta este aproape gata şi mai laşi la cuptor 5 minute. După ce îl scoţi din cuptor, presari pătrunjelul tăiat mărunt.

Pilaf cu legume si carnaţi

Pilaf cu legume si carnati

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.