Pilaf cu legume si carnaţi
PrinteazaPilaf cu legume si carnaţi
- 1 ceaşcă orez
- 2 fire de ceapă verde
- 2 morcovi noi
- 4-5 cârnaţi cabanos
- 1 legătură pătrunjel
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Cureţi ceapa şi morcovul, tai ceapa şi dai pe râzătoare morcovul şi le căleşti în ulei. După ce s-au rumenit, torni 4 ceşti de apă şi când începe să clocotească, adaugi orezul spălat şi scurs. îl laşi să fiarbă 10 minute pe aragaz, apoi îl dai la cuptor pentru 20 de minute.
Separat, frigi cârnaţii pe grătar sau îi prăjeşti în ulei, îi adaugi în pilaf când acesta este aproape gata şi mai laşi la cuptor 5 minute. După ce îl scoţi din cuptor, presari pătrunjelul tăiat mărunt.
Pilaf cu legume si carnaţi
Poftă bună!