Pilaf cu legume si carne

Printeaza

Pilaf cu legume si carne din: pulpa de porc, orez, morcovi, ceapa, unt, ulei, chimen, coriandru, usturoi, supa de legume, concentrat de legume, sare, piper.

Ingrediente:Pilaf_cu_legume_si_carne

  • 200 g orez
  • 500 g pulpă de porc
  • 2 morcovi
  • 1 ceapă
  • 25 g unt
  • 1 lingură de ulei
  • 1 linguriţă de chimen
  • 1 linguriţă de coriandru
  • 1 căţel de usturoi
  • 700 ml supă de legume
  • cub concentrat de legume
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Incinge o tigaie, pune uleiul şi untul şi căleşte ceapa cu un pic de sare până devine aurie. Adaugă usturoiul şi condimentele, apoi morcovul dat pe râzătoare şi carnea tăiată în bucăţi mari.

Prăjeşte-le 4-5 minute, pune orezul şi amestecă să se întrepătrundă aromele. Toarnă supa, pune cubul de concentrat şi fierbe totul la foc potrivit, până ce orezul absoarbe tot lichidul. Presară piper.

Serveşte cald, cu murături.

 

Pilaf cu legume si carne

Pilaf_cu_legume_si_carne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.