Pilaf cu mazare si pui
PrinteazaPilaf cu mazare si pui din: orez, pulpe de pui, ciuperci, suc de rosii, mazare, ulei, sare.
- 200 g orez
- 400 g pulpe de pui, dezosate
- 400 g ciuperci
- 600 ml supă de legume
- 50 ml suc de roşii
- 200 g mazăre
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Speli ciupercile şi le tai sferturi. Tai carnea în bucatele si le căleşti în uleiul încins, până se rumenesc. Adaugi ciupercile şi le mai prăjeşti 10 minute.
Adaugi orezul şi mazărea şi torni supa de legume. Pui sare după gust şi laşi să fiarbă la foc moderat, până se umflă orezul. Adaugi sucul de roşii, laşi să mai fiarbă câteva clocote, apoi opreşti focul şi serveşti preparatul.
Pofta buna!