Pilaf cu naut

Printeaza

Pilaf cu naut din: orez, ceapa, ciuperci, naut, unt, sare, piper.

Ingrediente:Pilaf cu naut

  • 200 g orez cu bob rotund
  • o ceapă
  • 5 ciuperci proaspete
  • o conservă mică năut gata fiert
  • 100 g unt
  • 3-4 fire pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

In unt se pun la călit ceapa tocatră si ciupercile. Se presară cu sare, piper şi, când s-a evaporat apa ciupercilor, se pune orezul.

Se lasă 5 minute, se pune năutul spălat şi se acoperă cu apă. Se lasă la fiert 25 de minute. Se aduce la masă ornat cu pătrunjel tocat mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.