Pilaf cu piept de pui si ardei gras

Printeaza

Pilaf cu piept de pui cu ardei gras din: piept de pui, orez, apa, unt, ardei gras, concentrat de pui, sare, piper.

Ingrediente:Pilaf_cu_piept_de_pu_cu_ardei_gras

  • un piept de pui
  • 400 g orez
  • 600 ml apa
  • o lingura unt plus 25 g unt
  • un ardei gras rosu
  • un cub concentrat pui
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se toarnă apă clocotită peste orez şi se lasă asa o oră. Apoi, se scurge apa şi se clăteşte orezul. în unt topit se rumeneşte carnea, se scoate şi se pune ardeiul. Intr-un vas, se pun apa, sa¬rea, piperul şi cubul de concentrat. Când dă în clocot, se pun orezul, carnea şi ardeiul.

Se fierbe sub capac 5 minu¬te şi se potriveşte de sare şi piper. Se pun cele 25 g unt, se acoperă şi se fierb aproximativ 20 de minute. După acest timp, se amestecă uşor şi se aduce la masă.

Pilaf cu piept de pui cu ardei gras

Pilaf_cu_piept_de_pu_cu_ardei_gras

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.