Pilaf cu piept de pui si ardei gras
PrinteazaPilaf cu piept de pui cu ardei gras din: piept de pui, orez, apa, unt, ardei gras, concentrat de pui, sare, piper.
- un piept de pui
- 400 g orez
- 600 ml apa
- o lingura unt plus 25 g unt
- un ardei gras rosu
- un cub concentrat pui
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se toarnă apă clocotită peste orez şi se lasă asa o oră. Apoi, se scurge apa şi se clăteşte orezul. în unt topit se rumeneşte carnea, se scoate şi se pune ardeiul. Intr-un vas, se pun apa, sa¬rea, piperul şi cubul de concentrat. Când dă în clocot, se pun orezul, carnea şi ardeiul.
Se fierbe sub capac 5 minu¬te şi se potriveşte de sare şi piper. Se pun cele 25 g unt, se acoperă şi se fierb aproximativ 20 de minute. După acest timp, se amestecă uşor şi se aduce la masă.
Pilaf cu piept de pui cu ardei gras
Pofta buna!