Pilaf cu praz

Printeaza

Pilaf cu praz din: praz, ceapa, orez, ulei, rosii, piper, sare.

Ingrediente:Pilaf cu praz

  • 6 fire de praz
  • 2 cepe
  • 1 cană orez
  • 2-3 linguri ulei
  • 4-5 roşii (sau 1-2 linguri bulion)
  • piper măcinat
  • sare

 

Mod de preparare:

Pilaful de praz se pregăteşte ca şi pilaful de ardei.

Ca un mic secret al acestui preparat, menţionăm că bucătarii cu experienţă preferă să folosească numai partea albă a prazului şi aceasta tăiată în lung, sub formă de fâşii subţiri (fideluţă) de 3-4 cm lungime.

Sub aspectul gustului nimic nu se schimbă nici dacă prazul este tăiatîn rondele subţiri, aşa cum de altfel şi procedează bucătarii în majoritatea cazurilor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.