Pilaf cu pui si caşcaval
PrinteazaPilaf cu pui si caşcaval din: piept de pui, orez, ceapa, cascaval, rosii, unt, patrunjel, sare, piper.
- piept de pui
- 250 g orez
- 2 cepe
- 4 linguri de caşcaval ras
- 2 roşii
- 100 g unt
- 1 legătură pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli carnea, o tai bucăţi şi o pui la fiert în apă cu sare. Cureţi apoi ceapa, o tai mărunt, o căileşti în unt, adaugi orezul spălat şi le laşi pe foc 10 minute.
Scoţi din zeamă carnea fiartă şi zeama o foloseşti ca să stingi ceapa şi orezul călite. Potriveşti de sare şi piper, presari 2 linguri de caşcaval şi laşi să fiarbă.
După ce a fiert orezul, pui roşiile decojite şi tăiate bucăţele, o .lingură de caşcaval, carrnea fiartă şi laşi mâncarea să scadă pe foc mic îrncă 10 minute.
Când e gata, presari pătrunjelul toicat şi caşcavalul răzuit (o lingură) care ti-a rămas. E foarte bun imediat ce e gata.
Pilaf cu pui si caşcaval
Poftă bună!