Pilaf cu pui si caşcaval

Printeaza

Pilaf cu pui si caşcaval din: piept de pui, orez, ceapa, cascaval, rosii, unt, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Pilaf cu pui si caşcaval

  • piept de pui
  • 250 g orez
  • 2 cepe
  • 4 linguri de caşcaval ras
  • 2 roşii
  • 100 g unt
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli carnea, o tai bucăţi şi o pui la fiert în apă cu sare. Cureţi apoi ceapa, o tai mărunt, o căileşti în unt, adaugi orezul spălat şi le laşi pe foc 10 minute.

Scoţi din zeamă carnea fiartă şi zeama o foloseşti ca să stingi ceapa şi orezul călite. Potriveşti de sare şi piper, presari 2 linguri de caşcaval şi laşi să fiarbă.

După ce a fiert orezul, pui roşiile decojite şi tăiate bucăţele, o .lingură de caşcaval, carrnea fiartă şi laşi mâncarea să scadă pe foc mic îrncă 10 minute.

Când e gata, presari pătrunjelul toicat şi caşcavalul răzuit (o lingură) care ti-a rămas. E foarte bun imediat ce e gata.

Pilaf cu pui si caşcaval

Pilaf cu pui si cascaval

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.