Pilaf cu pui şi legume
PrinteazaIngrediente:
- 2 pulpe de pui
- 1 cană orez
- 2 morcovi potriviţi
- 2 ardei graşi
- 1 ceapă mare
- sare
- piper
- ulei
- pătrunjel
- mărar
Mod de preparare:
Tai pulpele de pui în două şi le rumeneşti în ulei. Cureţi ceapa, morcovii şi ardeii, dai morcovii pe râzătoare, iar pe celelalte le tai mărunt şi le adaugi pe toate peste pulpele de pui.
Le acoperi cu un capac şi le laşi câteva minute să se înăbuşe. Pui apoi o cană de orez cu 4 căni de apă şi le laşi să fiarbă cu capac, la foc mic. Tai verdeaţa mărunt şi când pilaful e gata, o presari , deasupra şi potriveşti de sare
Pilaf cu pui şi legume
Pofta buna!
Incoming search terms:
- pilaf cu pui si legume