Pilaf cu scoici sau cu midii

Printeaza

 Pilaf cu scoici sau cu midii

Ingrediente:Pilaf cu scoici sau cu midii

  • 400g orez
  • 40 midii sau scoici
  • 1 cutie crabi (sau 40 cozi de raci)
  • 1/2 l supă
  • sare
  • piper
  • 1 ceapă
  • 150 g unt

 

Mod de preparare:

Ceapa tocată se sotează în unt, apoi se pune orezul spălat bine, midiile, sare, piper şi supa fierbinte . Se fierb sub capac 22 minute.

Se unge o formă cu unt, se tapetează pe fund cu crabi sau cozi de raci, se pune apoi pilaful şi se răstoarnă pe un platou. Se serveşte cu sos de raci.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Orez cu fructe de mare. Bestiala combinatia

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.