Pilaf de dovlecei cu carne

Printeaza

Pilaf de dovlecei cu carne din: dovlecei, orez, morcovi, ulei, marar, carne, unt.

Ingrediente:Pilaf de dovlecei cu carne

  • 250 g dovlecei tineri
  • 50 g orez
  • 5-6 felii morcov
  • 10 g ulei
  • mărar verde
  • 100 g carne fiartă
  • 5 g unt

 

Mod de preparare:

Se curăţă dovleceii, se taie felii şi se fierb. Mor­covii se fierb separat.

Orezul se alege, se spală şi se fierbe în apa în care au fiert feliile de mor­covi.

Se amestecă orezul cu carnea fiartă tăiată cuburi, feliile de morcov şi dovlecel, uleiul şi mă­rarul verde tocat.

Se serveşte cald, cu untul crud deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.